Over mij

Loopbaan

Ik ben ruim drie jaar afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na mijn afstuderen in februari 2017 heb ik me ingeschreven bij Fydalo, een uitzendbureau voor fysiotherapeuten. Op deze manier heb ik in veel praktijken mogen werken. Sinds november 2017 ben ik op zelfstandige basis als fysiotherapeut aan de slag gegaan. Tijdens het uitzendwerk ontdekte ik namelijk dat die flexibiliteit en diversiteit mijn interesse hadden gewekt en dat ik hiermee verder wilde. Destijds stond de reis naar het Afrikaanse continent al vast en heb ik mijn hart gevolgd.

Vanaf februari 2018 heb ik 6 maanden als fysiotherapeut in Afrika gewerkt. In Ghana in een ziekenhuis, op Zanzibar in een opvangcentrum voor verstandelijk (en lichamelijk) beperkte kinderen en in Zambia in een kliniek.
Na de terugkeer uit Afrika heb ik alles weer op mogen bouwen qua werk via mijn netwerk en is er hierdoor een stabiele basis voor mijn bedrijf ontstaan.

Gedurende stages en de werkzame periode heb ik ervaring op mogen doen in veel particuliere praktijken en zorginstellingen. Zo heb ik mogen werken met kinderen, ouderen, sporters, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met neurologische aandoeningen, in de revalidatie en in reguliere praktijken.

Missie(reden)

Ik wil bedrijven ondersteunen indien ze personeel tekort komen, omdat ik vind dat iedere praktijk voldoende capaciteit moet hebben om aan de zorgvraag te kunnen voldoen. De cliënt staat voor mij centraal met zijn of haar gezondheidsprobleem. Dit houdt in dat ik streef naar de best mogelijke zorg voor de cliënt en dat er ruimte is voor de cliënt om zijn of haar verhaal te kunnen doen in een veilige en vertrouwde context.

Visie(belofte)
Ik streef ernaar om up to date te blijven in mijn kennis en vaardigheden om de best passende zorg te leveren vanuit een holistische benadering.

%d bloggers liken dit: